(NpESNI BEZ SLOW s - (NfELIKS mENDELXSONs ((NsANKT(B-(NpETERBURGs (NlANXs (NpLANETA mUZYKIs, 2020)
(NqKOB l@DWIG fELIKS mENDELXSON bARTOLXDI (B(1809-1847)-(NZNAMENITYJ NEMECKIJ KOMPOZITOR(B, (NDIRIVER(B, (NPIANIST(B. (NaWTOR IZWESTNOGO (B"(NsWADEBNOGO MAR[A(B" (NI NE MENEE IZWESTNYH (B"(NpESEN BEZ SLOW(B", (NKOTORYE SO^INQLISX IM NA PROTQVENII WSEJ SWOEJ VIZNI(B.s
Keywords: (NFORTEPIANOs