(NaNALIZ MUZYKALXNYH PROIZWEDENIJs (Nu^EBNIKs - (Ng(B,(Nw(B,(NzADNEPROWSKAQs ((NsANKT (B-(NpETERBURGs (NpLANETA MUZYKAs, 2020)
(Nw DANNOM U^EBNIKE PREDSTAWLENY OSNOWNYE FORMY EWROPEJSKOJ MUZYKI(B.s
Keywords: (NaNALIZ MUZIKIs