Xor fanlarini o'qitish uslubiyoti. darslik - B.Shamaxmudova.; A.X.Xakimova ma'sul muxarrir (Toshkent Musiqa, 2016)
Xor fanlarini o'qitish metodikasi darsligi O'zbekiston davlat konservatoriyasi xor dirijorligi bo'limining Akademik xor dirijorligi ixtisosligining talabalariga mo'ljallangan.
Keywords: Xor yo'nalishi talabalari uchun