(NwKLAD NARODA uZBEKISTANA W POBEDU NAD FA[IZMOM(B.s (NtEKSTs - (Nb(B.(NaTAVANOWA(B.s (NPEREWOD^IKs ((NtA[KENTs (NuZBEKISTANs, 2020)
(NkNIGA(B-(NAL_BOM PODGOTOWLENA NA OSNOWE BOL_[OGO KOLI^ESTWA ISTORI^ESKIH ISTO^NIKOW I DOKUMENTOW(B,(NWKL@^AQ MATERIALY AGENTSTWA uZARHIW(B.s