Cholg'ushunoslik Cholg'ushunoslik darslik - Oydin Abdullayeva (Toshkent Musiqa, 2018)
Ushbu darslik O'zbekiston davlat konservatoriyasida "Bastakorlik san'ati" bakalavriat talim yonalishi bo'yichas 1 kursda taxsil oluvchilari uchun mo'ljallangan.
Keywords: Darslik