Mukammallik yo'li.O'zbekiston davlat konservatoriyasi rektorlari monografik ocherk - R.G'.Qodirov; M.A.Abdullayeva muxarir; T.B.Gofurbekov muxarrir; O.N.Azimova taqrizchi; A.A.Abdugapparov taqrizchi (Toshkent Compex Print, 2023)
Mongrafik ocherk O'zbekiston davlat konservatoriyasi rektorlarining hayoti,ijodi va rahbarlik faoliyatining umumlashtirilgan tadqiqotidir.
Keywords: (NMONOGRAFIQs