Xor sinfi va kamer xor metodika O'quv qullanma. - L.Djumayeva; N .Sharafiyeva . ikkinchi avtor (Toshkent Barkamol fayz media, 2017)
Mazkur uquv qullanma oliy musiqa talim muassasalari talabalari uchun muljallangan xor dirijorligi xaqida.
Keywords: o'quv qullanma