Dirijorlik Metodika - Toshmatov Ergash (Toshkent Faylasuflar milliy jamiyati nashiryoti, 2008)
Ushbu o'quv qo'llanma musiqa san'ati yo'liga qadam qo'ygan talabalarga dirijorlik san'ati sirlarini o'rgatishga qaratilgan.
Keywords: O'quv qo'llanma