Garmoniya o'quv qo'llanma - A.Azimova; R.Abdullayev taqrizchi (Toshkent Fan Ziyosi, 2021)
Qo'lingizdagi,ilk marotaba o'zbek tilida yozilgan,o'ta murakkab musiqiy-nazariy fanlardan biri-garmoniya asoslariga doir o'quv qo'llanma oliy o'quv yurtining bakalavriyat bosqichi talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NtEORIQ(B.s