Xalq cholg'ularida ijrochilik o'quv qo'llanma - Sh.Umarov; B.A.Mirfayozov muxarrir; Z.Z.Turapov taqrizchi; F.A.Hakimova taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2023)
Dutor bas cholg'ularida murakkab asarlarni ijro etishda nimalarga e'tibor berish kerak degan savollarga javob topamiz.
Keywords: 9