(NuZBEKSKAQ HOROWAQ LITERATURA(B.s - (Nl(B. (Nh(B. (NdVUMAEWA(B.s; (Nn(B.(Na(B. (NbAHRETDINOWAs ((NtA[KENTs (NgAFURA gULQMAs, 1987)
(Nu^EBNOE POSOBIE SODERVIT MATERIAL K KURSAM (B"(NsOWETSKAQ HOROWAQ LITERATURA(B" (NI (B"(NuZBEKSKAQ HOROWAQ LITERATUR(B".s
Keywords: (NmETODIKAs