Doira ijrochiligida ustoz maqomi Monografiya - A. Yuldoshev (Toshkent Fan va texnalogiya, 2015)
Mazkur o'quv uslubiy qo'llanma musiqa san'ati soxasidagi mutaxasislari va keng jamoachilik ommasiga mo'ljallangan.
Keywords: O'quv uslubiy nqo'llanma