Estrada cholg'ulari ijrochiligi Cholg'ushunoslik O'quv qo'llanma - A. Nazaryan; N. Norxo'jayev (Toshkent Zilol buloq, 2020)
O'quv qo'llanma musiqiy san'at yo'nalishidagi saksafon sinfi bo'yicha saboq olayotgan bakalavriyat cholg'u ijrochiligi talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: O'quv qo'llanma