O'zbek musiqasi tarixi o'quv qo'llanma - Sh.Oyxo'jayeva; R.Yu.Yunusov muxarrir; Ch.E.Ergasheva taqrizchi; G'.M.Xudoev (Toshkent Fan Ziyosi, 2021)
Ushbu o'quv qo'llanma o'zbek xalqi musiqa san'atining eng qadimgi davrlaridan e'tiboran XX asr boshlariga qadar bo'lgan tarixini yorotishga bag'ishlangan.
Keywords: 9