Ijrochilik san'ati tarixi.Puflama va zarbli cholg'ular. o'quv qo'llanma matn - J.Rajabiy; R.M.Nigmatov taqrizchi; Ch.E.Ergasheva. taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2023)
Ushbu o'quv qo'llanmada chet el damli cholg'ular ijrochilik madaniyatining tarixiy shakillanishi va ularning rivoj topish yo'llari yoritilgan.
Keywords: 9