An'anaviy cholg'u ijrochiligi (nay) o'quv qo'llanma - X.Aripov; Sh.Oyxo'jayeva muxarrir; Sh.Ahmadjonov taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2018)
Ushbu taqdim etilayotgan o'quv qo'llanmada mumtoz musiqamizni o'rganish,ustoz naychi sozandalar ijro uslublarini imkon qadar puxta o'zlashtirib, mohir sozanda bo'lishni maqsad qilgan yosh ijrochilarning ta'lim olishida munosib xizmat qiladi,degan umiddamiz.
Keywords: nay