Orkestr sinfi o'quv qo'llanma - F.Abduraximova; K.T.Azimov taqrizchi; B.G'.Azimov taqrizchi; B.K.Rasulov taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2018)
Taklif qilinayotgan o'quv qo'llanmada orkestr ijrochiligi ko'nikmalarini o'rganish uslubiyotiga bag'ishlangan.
Keywords: (NpARTITURAs