Maxsus cholg'u o'quv qo'llanma - D.Islomov; O'.Toshmatov taqrizchi; A.Yuldashev taqrizchi (Toshkent Fan va texnologiya, 2015)
Mazkur o'quv qo'llanmada xalq ijodiyoti (cholg'u jamoalariga rahbarlik) ta'lim yo'nalishida o'qitiladigan "Maxsus cholg'u" fani bo'yicha doira cholg'usi sinfi uchun tayyorlangan.
Keywords: (NmETODIKAs