Xoreografiya va raqs san'ati asoslari darslik - E.Y.Saitova; N.E.Abraykulova (Toshkent Fan va texnologiya, 2015)
''Xoreografiya va raqs san'ati asoslari'' nomli darslik san'at va ma'daniyat insitituti talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NmETODIKAs