An'anaviy cholg'u ijrochiligi.Dutor o'quv qo'llanma - I.Toshpo'latova; R.Qosimov muxarir (Toshkent Musiqa, 2018)
Mazkur o'quv qo'llanma O'zbekiston davlat konservatoriyasining''Cholg'u ijrochiligi (an'anaviy cholg'ular)''bakalavriyat yo'nalishlari bo'yicha tahsil olayotgan talabalar uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NdUTORs