Partitura o'qish (simfonik orkestr) darslik - X.Tursunova (Xasanova); A.Mansurov muxarrir; R.Abdullayev taqrizchi; Sh.Gafurova taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2023)
Ushbu darsik Oliy ta'lim muassasalarining ''Texnogen san'at(musiqiy ovoz rejissorligi) bakalavriyat ta'lim yo'nalishi bo'yicha tahsil olayotgan talabalari uchun o'zbek va rus tillarida yozilgan.
Keywords: (NpARTITURAs