Ijrochilik san'ati tarixi o'quv qo'llanma - M.Xamidova; Yu.Xusnitdinova muxarrir; T.G'ofurbekov taqrizchi; S.Shodmonov taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2023)
Ushbu o'quv qo'llanmaning asosiy maqsadi - akademik xonandalik san'atining shakillanish va rivojlanish tarixining jahon va milliy maktablar tajribasi asosida o'rganish; buyuk nazariyotchilar tadqiqotlari va xonandalar faoliyatini tahlil etishdan iboratdir.
Keywords: 9