San'atshunoslikka (musiqashunoslikka) kirish matn o'quv qo'llanma - S.Begmatov; S.Qosimxo'jayeva; Sh.Ibragimova (Toshkent Musiqa, 2018)
Mazkur o'quv qo'llanma O'zbekiston davlat konservatoriyasining san'atshunoslik(musiqashunoslik) ixtisosligi bo'yicha ta'lim olayotgan 1-bosqich talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NmUZIKA NAZARIQSIs