Xalq cholg'ularida ijrochilik(Dutor bas) darslik - Z.Turapov; B.Mirpayozov muxarrir; O'.Toshmatov taqrizchi; A.Mamadaliyev taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2022)
Ushbu darslik oliy ta'lim fan dasturi asosida yaratilgan bo'lib musiqa san'ati sohasidagi oliy o'quv yurtlari talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NdUTORs