Ansambl sinfi An;anaviy cholg'u ijrochiligi okuw kollanma - S.Azizboew; S.Begmatov muharrir; Rifatilla Qosiimow Taqrizchi; O.lmas Rasulov Taqrizchi (Toshkent musika, 2018)
mazkur ukuw kollanma musikiy san'at yoi'nalishidagi OTMiarida ahsambi sihfi bo'yisha sabok olayotgan bakalawriat talabalari uchun mo'ljallangan .
Keywords: (NANSAMBLs