Xalq cholg'ularida ijrochilik (Dutor bas) o'quv qo'llanma - Z.Turapov; A.Mamadaliyev muxarrir (Toshkent O'zbekiston davlat konservatoriyasi, 2024)
Ushbu o'quv qo'llanma oliy ta'lim fan dasturu asosida yaratilgan bo'lib, musiqa san'ati sohasidagi oliy o'quv yurtlari talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NdUTORs