Xalq cholg'ularida ijrochilik (dutor) o'quv qo'llanma - R.Xodjayeva; Sh.Raximov taqrizchi; D.Haydaraliyeva taqrizchi (Toshkent Nur-star shines, 2022)
''Xalq cholg'ularida ijrochilik(dutor)'' nomli ushbu o'quv qo'llanma Respiblikamizning oliy, o'rta -maxsus madaniyat va san'at o'quv yurtlarida dutor ixtisosligi bo'yicha saboq olayotgan talabalarga va o'quvchilarga qo'shimcha manba sifatida, ammo aynan oliy ta'lim muassasalarining 4- bosquch talabalari uchun maxsus ishlab chiqarilgan.
Keywords: (NdUTORs