Dutor taronalari o'quv qo'llanma - R.Hojiyeva; A.Q.Lutfullayev Muxarrir (Toshkent Musiqa, 2007)
Ushbu o'quv qo'llanma Oliy, o'rta-maxsus madaniyat va san'at o'quv yurtlarida dutor ixtisosligi bo'yicha saboq olayotgan talabalar va o'quvchilarga mo'ljallangan.
Keywords: (NdUTORs