Xalq cholg'ularida ijrochilik (Dutor) darslik - R.Xodjayeva; B.Mirpayazov muxarrir (Toshkent Musiqa, 2020)
Mazkur darslik ''Cholg'u ijrochiligi(xalq cholg'ulari) bakalavriyat ta'lim yo'nalishi bo'yicha tahsil olayotgan talabalarga dutor cholg'usi bo'yicha ta'lim muassasalarida o'quv-tarbiya jarayonini tashkil qilish uslublarini egallashga xizmat qiladi.
Keywords: (NdUTORs