M.Otajonov konsertlari mahsus fortepiano sinfida o'quv qo'llanma - M.Fayziyeva; Sh.Ayxodjayeva muxarrir (Toshkent Musiqa, 2011)
O'zbekiston Davlat konservatoriyasi yetakchi mutaxassisi M.M.Fayziyevaning ''M.Otajonov Konsertlari maxsus fortepiano sinfida nomli o'quv qo'llanmasi iste'dodli o'zbek kompozitorlari va pianinochisining Birinchi va ikkinchi fortepiano konsertlari ijroviy tahliliga bag'ishlangan.
Keywords: Konsert