Maqom solfedjiosi III-qism. O'quv qo'llanma . - Svetlana Matyaqubova (Toshkent Musiqa nashriyoti, 2021)
Maqom solfedjiosi nomi ostidagi o'quv qo'llanmasida solfedjio fanida ilk bor maqom namunalari tizimli ravishda o'zlashtirilishiga qaratilgan.
Keywords: solfedjio