Estrada xonandaligiga o'qitish uslubiyoti o'quv qo'llanma - M.Orinboyeva; D.Omonullayeva muxarrir (Toshkent Fan Ziyosi, 2021)
Ushbu o'quv qo'llanma musiqa san'at sohasidagi oliy ta'lim oluvchilari uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NmETODIKAs