O'zbekiston taronalari to'plam - N.Sharafiyeva (Toshkent Renessans press, 2022)
Ushbu to'plam oliy ta'lim muassasalari, vusiqaga ixtisoslashtirilgan akademik litseylar,san'at va madaniyat maktablari va xavaskor xor jamoalarining ijodiy dasturi uchun mo'ljallangan.
Keywords: 9