(NmIKROKOSMOS TETRADX (B3s (NdLQ FORTEPIANOs - (NbELA bARTOKs ((NsANKT(B-(NPETERBURG(B.s (NkOMPOZITORs, 2025)
(NpOMO^X NA^INA@]EMU MUZYKANTU WOJTI W MIR MUZYKI hh WEKA(B-(NZADA^A STOLX VE WAVNAQ(B.(NSKOLX I SLOVNAQ(B.s
Keywords: (NFORTEPIANOs