Urma zarbli cholg'ular.Oliy ta'lim muassasalari 3-bosqich talabari uchun o'quv qo'llanma - I.Ikromov; A.Mansurov muxarrir; B.Mirpayazov taqrizchi; K.Shermatov taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2021)
Ushbu o'quv qo'llanma ''xalq cholg'ulari'' yo'nalishining urma zarbli cholg'ular ansanbli fani bo'yicha ansambli fani bo'yicha tayyorlangan.
Keywords: (NaNSAMBLs