(NmIKROKOSMOS TETRADX (B2s (NdLQ FORTEPIANOs - (NbELA bARTOKs ((NsANKT (B-(NpETERBURGs (NkOMPOZITORs, 2019)
(NpOMO^X NA^INA@]EMU MUZYKANTU WOJTI W MIR MUZYKI hh WEKA(B-(NZADA^A STOLX VE WAVNAQ(B. (NSKOLX I SLOVNAQ(B.s
Keywords: (NFORTEPIANOs