Urma zarbli cholgular ansambli. o'quv qullanma - I.Ikromov (Toshkent Fan va texnologiya ., 2016)
Ushbu o'quv -qo'llanma Xalq cholgulari yo'nalishining urma zarbli cholgular ansambli fani bo'yicha tayyorlangan.
Keywords: Doira