Xalq cholg'ularida ijrochilik (Doyra) darslik matn - I.Ikromov; B.Azimov muxarrir; D.Islomov taqrizchi; B.Mirpayazov taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2022)
Mazkur darslikda doyra ijrochilik san'ati tarixiga doir va ustozlar haqida ma'lumotlar,ijroni mukammalashtirish uchun uslubiy ko'rsatmalar,turli xarakterdagi asarlardan namunalar berilgan.
Keywords: Doira