(NmIKROKOSMOS TEDRAD (B5s (NfORTEPIANOs - (NbARTOK bELAs ((NsANKT pETERBURGs (NkOMPOZITORs, 2019)
(NpOMO^X NA^INANA@]EMU MUZYKANTU WOJTI W MIR MUZYKI hh WEKA ZADA^A STOLXVE WAVNAQ SKOLX I SLOVNAQ(B.s
Keywords: (NFORTEPIANOs