(NmIKROKOSMOS TETRAD(B- 1s (NfORTEPIANOs - (NbELA bARTOKs ((NsANKT pETERBURGs (NkOMPOZITORs, 2025)
(NpOMO^X NA^INA@]EMU MUZYKANTU WOJTI W MIR MUZYKI hh WEKA ZADA^A STOLX VE WAVNAQ SKOLX I SLOVNAQ(B.s
Keywords: (NFORTEPIANOs