O'zbek xalq cholgu ansambllari uchun asarlar. To'plam - Fayzulla Ibragimov (Toshkent Musiqa, 2016)
Tavsiya etilayotgn mazkur to'plamga o'zbek va jahon kompozitorlari asarlaridan fortepiano jo'rligida nay,chang,rubob-prima,qashqar rubob,afg'on rubob,dutor-prima va g'ijjak cholg'ulari ansambli uchun saylanma qilib moslashtirilgan.
Keywords: Ansambl