Xalq cholg'ularida ijrochilik(Rubob-prima uchungamma va mashqlar) o'quv qo'llanma - N.Sharipov; B.Azimov muxarrir; A.Gochbakarov taqrizchi; O'.Jumaniyozov taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2019)
Mazkur o'quv qo'llanmaoliy o'quv yurtlari o'qituvchi va talabalari uchun mo'ljallangan bo'lib, rubob-prima cholg'usida ijri mahoratini shakillantirish masalalariga bag'ishlangan.
Keywords: 9