Damli cholg'ularda o'qitish uslubiyoti o'quv qo'llanma - B.Matyaqubov; F.R.Abdullayev muxarrir; B.S.Salixov taqrizchi; R.M.Nigmatov taqrizchi (Toshkent Musiqa, 2023)
Ushbu kitob musiqiy oliy o'quv yurtlarining damli cholg'ular mutaxasisligi bakalavriyat bosqichi talabalariga ''Damli cholg'ularda o'qitish uslubiyati'' fani uchun asosiy o'quv qo'llanma sifatida mo'ljallangan.
Keywords: (NmETODIKAs