(Nu^ENIE O kANNONEs (NMETODIKA(B.(Nu^EBNOE POSOBIEs - (Ns(B.(Ni(B.(NtANEEWs ((NsANKT(B-(NpETERBURGs (NlANXs (NpLANETA MUZYKIs, 2025)
(NnASTOQ]AQ KNIGA TRUD KRUPNEJ[EGO U^ENOGO MUZYKANTA PEDAGOGA I KOMPOZITORA s(B.(Ni(B.(NtANEEWAs
Keywords: (NmETODIKAs