Xalq cholg'ularida ijrochilik (Tanbur) o'quv qo'llanma - U.Yunusov; B.Mirpayazov muxarrir (Toshkent O'zbekiston davlat konservatoriyasi, 2024)
Mazkur o'quv qo'llanmada xalq cholg'ularida ijrochilik (tanbur) ixtisosligi bo'yicha oliy o'quv yurtlari bakalavriyat ta'lim yo'nalishi 1 bosqich talabalariga bilim va ko'nikmaqlarini yanada rivojlantirish,kasbiy malakalarini o'stirish, ijrojilik mahoratini takomillashtirilishi uchun xizmat qiladi.
Keywords: Tanbur