An'anaviy hofizlik san'ati Metodika - H.Isroilova; H. Qosimova (Toshkent Voris nashiryoti, 2007)
O'quv qo'llanma ayol ovozlarini sof va mazmunli tarbiyalash uchun zarur ma'lumotlar nazariy tavsiyalar hamda amaliy namunalar berilgan.
Keywords: O'quv qo'llanma