Xalq cholg'ularida ijrochilik (dutor) o'quv qo'llanma - U.Yunusov; A.Tashmatova muxarrir (Toshkent Musiqa, 2023)
Mazkur o'quv qo'llanmada xalq cholg'ularida ijrochilik (dutor)ixtisosligi bo'yicha oliy o'quv yurtlarida bakalavriyat ta'lim yo'nalishi bo'yicha tahsil olayotgan talabalarga mo'ljallangan.
Keywords: (NdUTORs