O'zbek xalq cholg'ulari orkestri dirijorligi san'ati darslik - M.Akmaljonova; Sh.Umarov muxarrir; F.Abdurahimova taqrizchi; U.Tashmatov (Toshkent Fan ziyosi, 2022)
Ushbu darslik O'zbekiston davlat konservatoriyasing '' Dirijorlik:Xalq cholg'ulari orkestri dirijori''ta'lim yo'nalishi bo'yicha 1-kursda tahsil oluvchi talabalar uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NmETODIKAs