Musiqa pedagogikasi o'quv qo'llanma - R.Qodirov; R.Yunusov muxarrir (Toshkent Musiqa, 2018)
Ushbu o'quv qo'llanma oliy maxsus musiqa ta'limi Davlat standartlari va ''Musiqa pedagogikasi'' fani o'quv dasturiga muvofiq O'zbekiston davlat konservatoriyasining bakalavriyat va magisttura bosqichlari talabalari uchun mo'ljallangan.
Keywords: (NmETODIKAs