(NhUDOVESTWENNAQ KULXTURA ISKUSSTWO W ASPEKTE TEORETI^ESKOGO OSMYSLENIQ(B.s (NiSKUSSTWOs - (NhAMIDOWA m(B. (Na(B.s; (N`SUPOWA n(B. (N`(B.s ((NtA[KENTs Turon - Ibol, 2017)
(NnASTOQ]EE POSOBIE OPUBLIKOWANNOE W REMKAH PRIKLADNOGO PROEKTA(B.s
Keywords: (Nu^EBNOE POSOBIEs